Esittely

Vuosaaren sataman autovaakajärjestelmä

Vuosaaren autovaakajärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu käyttäjien erityistarpeet huomioon ottaen. Vaa’an monipuolisen ja nykyaikaisen toiminnan ansiosta vaakaa voivat käyttää niin jatkuvan punnituspalvelun kuin satunnaiset punnituspalvelun tarvitsijat ympäri vuorokauden 365 päivää vuodessa.

Miehittämätön vaaka on varustettu varmatoimisella kuljettajaterminaalilla ja nykyaikaisella ohjelmistolla, joiden ansiosta autonkuljettajan on helppo käyttää autovaakaa.

Vaaka on Tamtronin Scalex 1001 -autovaaka. Tamtron on Suomen johtava raskaiden ajoneuvovaakojen valmistaja. Vaaka on 2 x 13 metriä pitkä ja punnittavan ajoneuvoyhdistelmän enimmäispaino on 2 x 50 tonnia. Vaa’an punnitustarkkuus on +/- 20 kg.

Vuosaaren sataman autovaaka sijaitsee suljetun satama-alueen ulkopuolella yleisen kulkureitin varrella. Se on kaikkien käytössä. Autovaaka on avoinna 24 h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Vaaka on nopea ja helppokäyttöinen. Vaaka punnitsee sekä ajoneuvoyhdistelmät että lyhyemmät ajoneuvot. Punnituksen voi maksaa etukäteen tilattavilla punnituskoodeilla. Punnitustapahtumasta tulostetaan automaattisesti tosite kuljettajalle. Punnitustiedot välitetään myös koodinhaltijan määrittämään sähköpostiin.

Tiedoksenne

Vaa'an pitäjä ei vastaa väärin toimitetuista punnituksista.

Vaa'an pitäjä ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista viivytyksistä tai keskeytyksistä.

Vaa'an pitäjä ei vastaa punnituskoodien väärinkäytöksestä.

Asiointiohje

Rekisteröidy etukäteen Vuosaaren vaa´an asiakkaaksi Internet-sivuillamme.  Rekisteröitymisen jälkeen saat asiakasnumeron, jolla voit tilata punnituskoodeja 24 h vuorokauden jokaisena päivänä Internet-sivuiltamme.

Rekisteröitymisen yhteydessä voit määrittää yhden sähköpostiosoitteen, johon välittyy kaikki vaa´alla ko. koodilla tapahtuvat punnitukset. Saat samat tiedot suoraan määrittelemääsi sähköpostiin mitkä kuljettaja saa vaa´alta eli painon, auton rekisterin sekä kuljettajan kirjoittaman viestin vaa´alta esim. kontin numeron. Lisäksi sähköpostiin välittyy tieto kuinka monta punnitusta on jäljellä.

HUOM. Lopulliseen punnitustositteeseen tulostuu Brutto/Taara/Netto –tiedot VAIN jos toiselle punnitukselle tultaessa käytetään punnituskoodina edellisen punnitustositteen numeroa.

Vuosaari autovaaka 01

 

Vuosaaren vaaka | Seilorinkatu 3. P9, 00980 Helsinki | Puh. 050 545 0032 | vaakamestari@autovaaka.fi